Loving Me E-Shop!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πρόβατο ή λιοντάρι;


Κάποτε υπήρχε μια λεονταρίνα που πήγε κηνύγι με το νεογέννητο λεονταράκι της. Καθώς κηνυγούσαν ένα κοπάδι από πρόβατα έκανε τη λάθος κίνηση και έπεσε από ένα γκρεμό και σκοτώθηκε. Το λεονταράκι μεγάλωσε με τα πρόβατα. Καθώς τα χρόνια πέρασαν το λέονταράκι μεγάλωσε αλλά συμπεριφερόταν σαν προβατάκι.

Μία μέρα ένα λεοντάρι επιτέθηκε το κοπάδι. Σοκαρισμένος είδε ένα λεονταράκι να τρέχει μαζί με άλλα πρόβατα. Το λεοντάρι έπιασε το προβατάκι – λεοντάρι και τον ρώτησε γιατι συμπεριφερόταν με αυτό το γελοίο τρόπο.

Το προβατάκι – λεοντάρι εξήγησε ότι ήταν ένα πρόβατο που οι γονείς του τον δίδαξαν να βελάζει και να φοβάται και να τρέχει όποτε βλέπει λιοντάρια. Τότε πήρε το πρόβατο -λεονταρι στη λίμνη και του έδειξε το πρόσωπο του έτσι ωστε να δεί ότι ήταν λεοντάρι και όχι πρόβατο. Το λεοντάρι ξύπνησε από την άγνοια του και ανακάλυψε τη δύναμη του και το κουράγιο του.

Είμαστε πρόβατα και λεοντάρια. Το πρόβατο αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη μας φύση-την προσωπικότητα η οποία φοβάται, παραπονιέται και έχει ανησυχία για τα πάντα.Το λεοντάρι είναι το πνευματικό μας μερος, το οποίο είναι και το δυνατό. Οι μεγάλοι πνευματικοί ηγέτες και οι Αγιοι έρχονται να μας πουν την αλήθεια για την λιονταρίσια μας φύση καθώς η πνευματική μας δύναμη είναι μέσα μας.

Θέλεις να εισαι ο κανένας που επιλέγει να έχει μια συνηθισμένη ζωή ή επειδή περιμένει να έρθει η κατάληλη στιγμή να κυνηγησει το όνειρο του ή επειδή φοβάται να αντιμετωπισει τους γίγαντες που θα συναντήσει στο άγνωστο; Θα βρείς πολλους νταήδες που θα θέλουν να σε ακινητοποιήσουν για το «καλό» σου.

Ξύπνα το λεοντάρι μέσα σου και κάνε ότι δεν τόλμησες ποτέ να κάνεις, για να έχεις μια συναρπαστική και ασυνήθιστη ζωή οπως σου αξίζει και τη διακαιούσαι.

Πηγη: ROBERT NAJEMY www.HolisticHarmony.com



Οι απορίες σας είναι ευπρόσδεκτες μέσω Facebook και στο sevastivola.fro(AT)hotmai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου