Loving Me E-Shop!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οχτώ τρόποι για να βελτειώσεις την τύχη σου.


Να περιμένεις τα καλύτερα.
Παίρνεις ότι περιμένεις και οι τυχεροί περιμένουν τα καλύτερα.Οι τυχεροί και οι άτυχοι έχουν διαφορετικές προσδοκίες.

Your mantra.
Kατά την δειάρκεια της ημέρας να επαναλαμβάνεις ένα mantra δηλαδή μία πρόταση ή μία λέξη που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και να αλλάζει τις δονήσεις της ενέργειας σου.

Να μάθεις τεχνικές χαλάρωσης.
Σχεδόν όλοι οι τυχεροί άνθρωποι εμπιστεύονται την διαίσθηση τους.Ο διαλογισμός είναι ένας τρόπος να καθαρίσεις το μυαλό σου.Είναι δύσκολο να ακούσεις τον εσώτερο εαυτό σου όταν το μυαλό σου ξεχυλίζει με σκέψεις και με λίστες για τα πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Ενα βηματάκι κάθε φορά.
Η επιτυχία δεν συμβαίνει σε μία νύχτα.Ο καλύτερος και πιο αποτελεσμάτικός τρόπος είναινα κάνεις ένα μικρό βηματάκι κάθε φορά.

Ποίος ξέρει τι μπορεί να συμβεί;
Να αγκαλιάζεις το άγνωστο και τις απροσδόκητες ευκαιρίες και να ρισκάρεις.Δοκίμασε νέα πραγματα ,πήγαινε σε νέα μέρη και κάνε πράγματα που δεν γνωρίζεις το τελικό αποτέλεσμα.Ξεβολέψου.

Οραματίσου,
Οραματίσου τον εαυτό σου να είναι τυχερός και να κάνει αυτό που εσύ θέλεις.Δες το με κάθε λεπτομέρεια.
Μη τα παρατάς
.Οι πιο τυχεροι και πετυχημένοι είναι αυτοί που απότυχαν ξανά και ξανά αλλά δεν τα παράτησαν.

Να διεκδικείς
Αυτοί που είναι τυχεροί διεκδικούν και αν αυτό που διεδικούν απορριφθεί θεωρούν ότι είναι κάτι προσωρινό.

Ξεκαθάρισε τα άχρηστα.
Αχρηστα μπορεί να είναι οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείςς πια ή χρειάζεσαι ,αγαπάς ή εκτιμάς Απελέυθερώσου από αντικείμενα ,πεποιθήσεις ,συνήθειες και συναισθήματα που σε αποστραγγίζουν.

Πώς να αρχίσω;
Οδηγίες για αρχάριους
.
Μπες στο you tube και βρες μουσική χαλάρωσης.Μπες στο συναίσθημα του τυχερού και οραματίσου πως θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν τυχερός. Βρες μια δυνατή πρόταση που να σε εμψυχώνει και να την επαναλαμβάνεις νοητικά ή ακόμα και να την τραγουδάς κατά την δειάρκεια της ημέρας. Να την επαναλαμβάνεις κατά την δειάρκεια της χαλάρωσης σου.π.χ.Περιμένω τα καλύτερα.Μου αξίζουν τα καλύτερο.

Με το καλό η προσπάθεια σου.Μόνον μην αναβάλλεις.Αρχίσε τώρα.Ενας λόγος που αναβάλουμε είναι επειδή φοβόμαστε ότι θα αποτύχουμε.

Πηγή Janice Taylor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου