Loving Me E-Shop!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δημιουργώντας την ζωή που θέλεις.


    Η δύναμη στο να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις έγκειται στo να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και όχι απλά να πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις.Είσαι ο δημιουργός και αρχιτέχτονας της ζωής σου ότι και αν βίωσες ,όποια και αν είναι η ιστορία σου μέχρι τώρα. Αν συνειδητά ή υποσυνείδητα δημιούργησες τις καταστάσεις που δεν σου άρεσαν καταλαβαίνεις ότι έχεις και τη δύναμη να βιώσεις αυτές που επιθυμείς..
Η πραγματικότητα σου είναι η αντανάκλαση του υποσεινηδητου σου και σου δείχνει όλα τα περιοριστικά πιστεύω τα οποία κυβερνούν τη ζωή σου εν αγνοία σου.Το καθένα από αυτά είναι μια κλειστή πόρτα που σε εμποδίζει να υλοποίησεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου.
Οταν ξεχνάς ότι είσαι ο δημιουργός της ζωής σου συχνά αισθάνεσαι τρωτός και θύμα αυτής . Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου, τους άλλους ,την ατυχία σου ,τις συνθήκες και πάρε την ευθύνη της ζωής σου ,..Αποδέξου ότ,ι και να σου συμβαίνει και νιώσε την δύναμη σου να δονείται στο κάθε κύταρο σου..Γίνε ο συγγραφέας στο νέο σενάριο και την ιστορία σου αλλάζοντας τις λέξεις ,τις σκέψεις ,τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα που δεν σε εξυπηρετούν. Κάνε διαφορετικές επιλογές .και δράσε.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ/
Βήμα πρώτο.ΣΤΟΧΟΣ (Εστιάσου σε αυτό που θέλεις και όχι αυτό που δεν θέλεις.)
ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ....(έχω ένα αυτοκίνητο, να έχω αυτή τη δουλειά,να χάσω κιλά)
Βήμα δεύτερο.Φαντάσου ότι αυτό που θέλεις έχει πραγματοποιειθεί και νιώσε το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που θα είχες (αν ήσουν μεσα στο αυτικίνητο,αν είχες τη δουλεια,αν είχες τα κιλά που θέλεις)
Βήμα τρίτο Δημιούργησε μια καθαρή εικόνα για αυτό που θέλεις
ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ....(εμένα να οδηγώ το αυτοκίνητο,....βάλε χρώμα και κινηση στην εικόνα.)
Βήμα τέταρτο...Γ'ινε ενα κανάλι για το φως και την αγάπη του ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ για την πραγματοποίση του στόχου σου.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ......Δείξε μου τι χρειάζεται να μάθω για να έχω αυτό που θέλω.
Βήμα πέμπτο.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ.

Η παραπάνω άσκηση είναι πολυ δυνατή αλλά δεν έχει αποτέλεσμα αν υπάρχει μια πεποίθηση που σε περιορίζει .Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι κάτι μπορεί να πραγματοποιειθεί με τρόπους που η λογική σου δε μπορεί να φανταστεί .Να προσεύχεσαι ,να πιστεύεις στα θαύματα και να παρατηρείς τις συμπτώσεις .

.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου