Loving Me E-Shop!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κάμπια ή πεταλούδα;

ΚΑΜΠΙΑ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ; Μπορείς να μεταμορφωθείς από κάμπια σε πεταλούδα ; ΜΠΟΡΕΙΣ. Αν επιλέξεις. Αν επιλέξεις να αγαπάς απόλυτα τον εαυτό σου και χωρίς όρους και ότι και αν έχεις κάνει χωρίς ενοχές.Να έχεις αίσθηση της αξίας σου όποια και αν είναι η μόρφωση σου ,τα χρήματα σου ,η εξωτερική σου εμφάνιση.
 Αν επιλέξεις να αγαπήσεις και να αποδεχτείς τα αρνητικά σου συναισθήματα αντί να τα κατάπιεσεις..Φώτισε τα με θεικό φως και δες τι έχουν να σε διδάξουν. Αν επιλέξεις να εκπνεύσεις όλες τις σκέψεις που δεν σε εξυπηρετούν καν να εισπνεύσεις σκέψεις θα σε μεταμορφώσουν.. Αν επιλέξεις να βλέπεις μέσα από την αγάπη και με ευγένεια και βλέπε βαθειά γιατί κάτω από όλα υπάρχει μόνο αγάπη.Μη κρίνεις μα βάλε όρια. Μη διαχωρίζεις τα πράγματα σε καλά η κακά .Τα πράγματα απλά είναι.
 Πώς θα ήταν να εμπιστεύσαι αντι να φοβάσαι και να αγαπάς αντί να είσαι απόμακρος και να ζείς με πάθος τη ζωή σου; Να αποδέχεσαι την αλλαγή χωρίς φόβο αλλά με ενθουσιασμό για τα θαύματα τα οποία έρχονται,. Γιατί όλα είναι τέλεια όπως είναι και γίνονται για το ανώτερο καλό μας . Η γνώση ότι πέρα από την ελεύθερη βούληση υπάχει και ένα θεείκό σχέδιο και ότι όλα έχουν ένα λόγο που γίνονται , σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου