Loving Me E-Shop!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ενα παιδί κυβερνά τη ζωή σου.

Ονομάζουμε εσωτερικό παιδί το μέρος του υποσυνειδητου που έχει προγραμματιστεί και έχει τις συμπεριφορές ενός μικρού παιδιού. Οσο χρονών και να είισαι αναπαράγεις και ξαναζείς σκηνικά της παιδικής σου ηλικίας στο περιβάλλον της δουλειάς σου,  στις σχέσεις σου, με όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Οσο χρονών και αν είσαι βιώνεις παιδκούς προγαμματισμούς  σε συγκεκριμμένα ερεθίσματα.
Αν δεν ήσουν αποδεχτός από τους γονείς σου γιαυτό που είσαι ζητάς την αποδοχή από τους άλλους.
Αν οι γονείς σου σε αγαπούσαν με προυποθέσεις εσύ αγαπάς τον εαυτό σου υπό όρους και ζητάς την αγάπη από τους άλλους.
Αν οι γονείς σου σε έκριναν,  βίωσες την απόρριψη και άρχισες να βιώνεις την αξια σου μέσω τωνάλλων. Στην πραγματικότητα εσύ απορρίπτεις τον εαυτό σου , αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις να αγαπιέσαι και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους άλλους μέσω της ενέργειας σου διότι είμαστε ενεργειακά συνδεδεμένοι.
Αν οι γονείς σου σε εμφέβαλλαν, αμφέβαλλες για την αξία σου, Αν δεν σε εμπιστεύονταν δενεμπιστευόσουν τον εαυτό σου και δεν αισθανόσουν αρκετά ικανός  ή αρκετά καλός για να μπεις σε δράση ,να αρπάξεις ευκαιρίες κλπ.
Αν ήθελες τους γονείς σου να είναι χαρούμενοι καταπίεζες τα συναισθήματα σου, είχες άλλη συμπεριφορά από αυτή που ήθελες για να τους κάνεις χαρούμενος .
Αν ό,τι και να έκανες δεν είχες την επιδοκιμασία των γονιών σου ήσουν σε μια διαρκή προσπάθεια να κάνεις πράγματα για να τους αποδείξεις την αξία σου και εξακολούθησες το ίδιο στην ενήλικη σου ζωήπροσπαθώντας να αποδείξεις την αξία σου σε άλλους.
 Αν για κάποιο λόγο οι γονείς σου δεν είχαν την συμπεριφορά που ήθελες έβγαλες ψευδή συμπεράσματα  ότι δεν άξιζες  την αγάπη τους.

Είναι προφανές ότι στην ενήλικη σου ζωή υιοθέτησες κάποια από αυτές τις συμπεριφορές με αποτέλεσμα να φοράς μια μάσκα, να προδίδεις και να ξεχνας τον εαυτό σου, να ζεις μια ζωή για τους άλλους, να χάνεις την αληθινή σου ταυτότητα. Να χάνεις ευκαιρίες, φιλίες και να εξοντώνεις τον εαυτό σου . Να αλλάζεις συμπεριφορά ή λόγια , να μην βάζεις όρια με σκοπό να αρέσεις , να είσαι αγαπητός. Οταν μια συμπεριφορά είναι ψεύτικη γίνεται υποσυνείδητα αντιληπτή από τους άλλους. Επιλέον η ίδια συμπεριφορά σου κε κάνει να θυμώνεις  με εσένα που εσύ ο ίδιος δεν είσαι αληθινός με τον εαυτό σου!
Ακόμα και στην ενήλικη σου ζωή πιθανόν δεν αισθάνεσαι αρκετά καλός και ικανός και είσαι σε μια διαρκή αμφιβολία και ανησυχία σε ό,τι αφορά τον εαυτό σου.


 Ας ενδυναμώσουμε το εσώτερικό μας παιδί αλλάζοντας το σύστημα πεποιθήσεων του.


Οραματίσου εσένα παιδί και μίλα του

....σε στηρίζω,
 ....σε αγαπώ και σε αποδέχομαι όπως είσαι,
....είμαι πιστός  σε σένα,
....σε εμπιστεύομαι,
....αξίζεις
.....σου αξίζει να αγαπιέσαι όπως είσαι,
....είσαι αρκετά  καλός για να καταφέρεις ο,τιδήποτε επιθυμείς,
...είσαι αρκετά ικανός για να καταφέρεις ο,τιδήποτε επιθυμείς,
.....σου αξιζει να είσαι χαρούμενος,
....είσαι ασφαλής χωρίς τους φοβους σου,
....σου αξίζει να είσαι υγιής,
....είσαι ασφαλής να είσαι αυτός  που είσαι,
....είσαι χαρούμενος να είσαι αυτός που είσαι,
....είσαι ελεύθερος να είσαι αυτός που είσαι,
.....σου αξιζει να είσαι αυτό που είσαι,
....είσαι άξιο παιδι του θεού,
.....αξία σου είναι δεδομένη και ανεξάρτητη από την γνώμη των άλλων,
....σου επιτρέπω να εκφράζεις τα συναισθήματα σου,
....σου επιτρέπω να ζεις την αλήθεια σου.

Κάθε μέρα πριν κοιμηθείς και μόλις ξυπνήσεις κάνε αυτή την άσκηση για να ελευθερώσεις το παιδί από προγραμματισμούς που σαμποτάρουν εσένα στην ενήλικη σου ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου