Loving Me E-Shop!

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

10 αλήθειες που χρειάζεται να γνωρίζεις για να προσελκύσεις χρήματα.

1 Αν δεν ικανοποιηθούν οι προσωπικές σου ανάγκες κανένα ποσό χρημάτων δεν θα σου είναι αρκετό. Πάντα θα αισθάνεσαι  έλλειψη χρημάτων.

2 Δεν μπορείς να έχεις χρήματα αν αισθάνεσαι  ¨απελπισμένα " ότι χρειάζεσαι χρήματα . Δεν μπορείς να έχεις χρήματα αν αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις χωρίς αυτά.

3  Το σύμπαν στηρίζει την επιθυμία σου να έχεις ευημερία. Εσύ δεν το επιτρέπεις με το φόβο της απόρριψης , την ανησυχία , την ανασφάλεια , την έλλειψη εμπιστοσύνης , το αίσθημα της έλλειψης , τον φόβο της φτώχιας .

4 Είναι το ίδιο εύκολο  και χρειάζεσαι την ίδια ενέργεια να υλοποιήσεις 1 ευρώ με το να υλοποιήσεις 100. 000 ευρώ. Αυτό που μας  περιορίζει είναι η πεποίθηση ότι θεωρούμε δύσκολο να έχω μεγάλα ποσά.

5 Οταν είσαι πλούσιος δεν στερείς τα χρήματα από κανένα εφόσον ζούμε σε  ένα σύμπαν με απεριόριστη αφθονία.

6  Χρειάζεται να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου για τα χρήματα , για σένα , για τις σχέσεις σου και το σύμπαν και όχι να δουλέψεις σκληρότερα.

7 Ο λόγος που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιώτεροι είναι επειδή έχουν τέτοια νοητική στάση  που τους επιτρέπει να προσελκύουν ευημερία.

8 Δεν μπορείς να αισθάνεσαι φτωχός και να γίνεις πλούσιος.
Χρειάζεται να σκέφτεσαι πλούσια για να γίνεις πλούσιος.

9 Αντί να είσαι μίζερος για το χρηματικό ποσό που σου λείπει και για την εμπειρία που δεν έχεις βιώσει μέχρι τώρα , χρειάζεται να κατανοήσεις τι έχεις να μάθεις από την έλλειψη χρημάτων  στη ζωή σου.  Αφομίωσε την αλήθεια που θα μάθεις για τον εαυτό σου και θα προσελκύσεις χρήματα.  Η μιζέρια θα σου φέρει μόνο μιζέρια και όχι αφθονία χρημάτων.

10  Οταν λες ότι θέλεις χρήματα εννοείς ότι θέλεις να έχεις εμπειρίες  για να βιώσεις μια ανώτερη ιδιότητα . Ενα συναίσθημα που είναι σημαντικό για σένα.

Μπες σε δράση. Ποιά ανώτερη ιδιότητα θέλεις να χαραχτηρίζει την ζωή σου όταν έχεις το χρηματικό ποσό που επιθυμείς; Ελευθερία , χαρά , γαλήνη , αυτοσεβασμό; Να ακτινοβολείς αυτή την ιδιότητα με τις πράξεις σου , τα λόγια σου με ολόκληρο το είναι σου και έτσι μαγνητίζεις ανθρώπους , καταστάσεις  που σου φέρνουν ευημερία.
Αν  θέλεις τα χρήματα να σου φέρουν ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις τότε δες πρώτα αν τιμάς την αξία της Ελευθερίας στην ζωή σου πχ επιτρέπεις τον εαυτό σου να εκφράζει συναισθήματα , να ζει την αλήθεια του , να επιτρέπει τους άλλους να είναι ελευθεροι και να μην τους ελέγχει κ.λ.π.

Σεβαστή Βόλα
πιστοποιημένη life coach

2 σχόλια:

  1. Καταπληκτικη η σελιδα σας δεν χορταινω να διαβαζω τα τοσο χρησιμα και τοσο ουσιωδη αρθρα σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή