Loving Me E-Shop!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Το σύμπαν συνομοτεί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ;


  Οχι  όταν εστιάζεις στην έλλειψη αντί σε αυτά που ήδη έχεις.

Ο χι όταν δυσανασχετείς και ανησυχείς για αυτά που δεν έχεις αντί να νιώθεις ευγνωμωσύνη για αυτά που έχεις.

Οχι όταν η λογική λέει ότι κάτι πρέπει να γίνεται με συγκεκριμμένο τρόπο ενώ η καρδιά γνωρίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει και με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς.

Οχι όταν αμφιβάλλεις για την πραγματοποίηση του αντί να έχεις πίστη ότι έχει ήδη γίνει.

Οχι όταν αισθάνεσαι μνησικακία αντί να συγχωρείς . 

Οχι όταν αισθάνεσαι συναισθήματα χαμηλών  δονήσεων όπως   φόβος, ενοχές , πικρία κλπ.

Οχι όταν κατηγορείς άλλους ή τις συνθήκες και περιστάσεις για την δική σου πραγματικότητα αντι να αναλαμβάνεις την ευθύνη της ζωής σου.

Οχι όταν νιώθεις πως δεν το αξ'ιζεις αντί να κατανοείς ότι η αξία σου είναι δεδομένη και ανεξάρτητη από τα συμβάντα στη ζωή σου και τι σου λένε οι άλλοι..

Οχι όταν έχεις πεποιθήσεις  που δεν σε εξυπηρετούν και δεν τις έχεις  απελευθερώσει ακόμα.

Οχι όταν έχεις ιδέες για την πραγματοποίηση της επιθυμίας σου και δεν μπαίνεις στο κόπο να κάνεις τις υπερβάσεις , να ξεβολευτείς και να δράσεις.

Οχι όταν έχεις την τάση να κλαίγεσαι επειδή δεν έχεις αρκετά χρήματα , δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές , δεν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα άτομα για να βρείς σύντροφο , δεν υπάρχει αρκετός χρόνο κλπ.

Οχι όταν δεν κατανοείς ότι η πραγματικότητα σου είναι καθρέφτης του προγράμματος που τρέχει στη υποσυνείδητο σου.

Οχι όταν δεν κατανοείς την δύναμη των λέξεων και χρησιμοποιέις λέξεις που σαμποτάρουν την πραγματοποίηση της επιθυμίας σου.

Στο blog υπάρχει άσκηση υλοποίησης για το 2014 . H  ευγνωμωσύνη  για τα αποκτήματα που ήδη έχεις και για ότι  έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις  είναι το συναίσθημα που υλοποιεί την επιθυμία σου καθώς το σύμπαν ανταποκρίνεται στο συναίσθημα σου.

Σεβαστή Βόλα 
 certified  life coach
eft certified
nlp practitioner





2 σχόλια:

  1. Ναι απλα εντελως τυχαια το συμπαν "συνομοτει(sic) για να πετυχεις αυτο που θες" μονο οταν εχεις βυζια κ αυτο που θες ειναι πουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις καλή, άνετη ζωή, καλή δουλειά και θέλεις να κάνεις οικογένεια. Οι μόνοι που σε πλησιάζουν και γίνονται κολιτσίδες είναι ή επαγγελματίες άνεργοι (aka ζιγκολό) ή 60άρηδες που μάλλον θέλουν να τους γηροκομήσεις.

    Ας δούμε από τα παραπάνω πώς μπορείς να το διορθώσεις αυτό.

    1. Όταν εστιάζεις στην έλλειψη αντί σε αυτά που ήδη έχεις --> άρα εστιάζεις στην οικονομική σου άνεση και ξαφνικά μένεις έγκυος.

    2. Όταν δυσανασχετείς και ανησυχείς για αυτά που δεν έχεις αντί να νιώθεις ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις. ---> είσαι ευγνώμων για το ωραίο αυτοκινητό σου και ξαφνικά μένεις έγκυος.

    3. Όταν η λογική λέει ότι κάτι πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο ενώ η καρδιά γνωρίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει και με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς ---> τι να τον κάνεις τον άντρα, όταν μπορείς να μυρίσεις έναν κρίνο;
    Και ο Περσέας πώς γεννήθηκε; Ο Δίας μπήκε σαν χρυσή βροχή και γονιμοποίησε την Δανάη, τόσοι τρόποι υπάρχουν.

    4. Όταν αμφιβάλλεις για την πραγματοποίηση του αντί να έχεις πίστη ότι έχει ήδη γίνει---> πας βόλτα το υποτιθέμενο παιδί στο πάρκο και καταλήγεις δεμένη στο Δρομοκαΐτειο. Εκεί με χάπια, έχεις παραισθήσεις ότι έχεις όντως παιδιά και έτσι είσαι πλήρης και ευτυχισμένη.

    11. Όταν έχεις την τάση να κλαίγεσαι επειδή δεν έχεις αρκετά χρήματα , δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές , δεν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα άτομα για να βρείς σύντροφο , δεν υπάρχει αρκετός χρόνο κλπ.---> δεν κλαίγεσαι λοιπόν, βγαίνεις, γνωρίζεις κόσμο και στην πέφτουν οι ζιγκολό και οι παππούδες που προαναφέρθηκαν. Αν δεν διαλέξεις κάποιον από αυτούς, εσύ φταις, μια φορά το σύμπαν σε βοήθησε.

    13. Όταν δεν κατανοείς την δύναμη των λέξεων και χρησιμοποιέις λέξεις που σαμποτάρουν την πραγματοποίηση της επιθυμίας σου ---> Ἀμα πεις τις σωστές λέξεις, το σύμπαν δεν σε ακούσει επειδή υπάρχουν πεποιθήσεις που πρέπει να αφαιρεθούν (no9), τρέχει άλλο πρόγραμμα στο υποσυνείδητό σου (no12) που πρέπει να αλλάξει ΑΛΛΑ αν πεις την λάθος λέξη, το σύμπαν ΤΣΟΥΠ την άρπαξε αμέσως και την κρατάει γερά.
    Δεν υπάρχει ούτε μία πεποίθηση για να μπλοκάρει αυτήν την λέξη.

    Βρε δεν ντρέπεστε απατεώνισσες που λέτε χαζομάρες για να βουτάτε τα λεφτά των δυστυχισμένων;
    Και αν τα κάνουν όλα σωστά και πάλι δεν γίνει τίποτα, αρχίζετε, άλλο είναι το μονοπάτι σου, για άλλον λόγο έχεις έρθει σε αυτήν τη ζωή και άσε το σύμπαν, αυτό ξέρει καλύτερα. Αυτά ακριβώς τα λένε και οι παπάδες (όπου "σύμπαν", βάλτε "θεός") και δεν χρεώνουν με την ώρα.
    Μόνον εσάς βοηθάει το σύμπαν που βρήκατε τρόπο και λύσατε το βιοποριστικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή