Loving Me E-Shop!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

3 τρόποι να προσελκύσεις τον σύντροφο που θέλεις !


Να ερωτευτείς τον εαυτό σου!
Δεν μπορεί να περιμένεις κάποιον να σε ερωτευτεί αν δεν ερωτευτείς εσύ τον εαυτό σου. Οταν εσύ κρίνεις και επικρίνεις τον εαυτό σου στέλνεις ενέργεια χαμηλών δονήσεων στους άλλους . Η επίκριση και η κριτική είναι αρνητικές ενέργειες που απωθούν .. Οταν αγαπάς τον εαυτό σου προσελκύεις τους άλλους σε εσένα.

Αγάπα τον εαυτό σου και οι άλλοι θα σε αγαπήσουν. Κάνε μια λίστα με 10 πράγματα που αγαπάς σε σένα και βάλε την λίστα αυτή κάπου που να μπορείς να την βλέπεις κάθε μέρα. Θέλουμε αυτή την λίστα να ενεργοποιεί τα καλά συναισθήματα που έχεις για τον εαυτό σου. Οσο πιο πολύ εστιαστείς σε αυτά που αγαπάς σε εσένα , τόσο περισσότερη αγάπη θα βιώσεις και καθώς εσύ θα ερωτεύεσαι τον εαυτό σου , οι άλλοι θα σε ερωτεύονται επειδή απλά είναι υπέροχο να είσαι κοντά σε ανθρώπους που ακτινοβολούν αγάπη και αισθάνονται επαρκείς !


Ζήσε το τώρα και διασκέδασε!
Μην περιμένεις να βρεις σύντροφο για να αρχίσεις να διασκεδάζεις. Θα προσελκύσεις αυτό που είσαι .. Αν επιθυμείς ένα σύντροφο πχ που πηγαίνει τέννις , άρχισε και εσύ να κάνεις το ίδιο . Αν σου αρέσει να πηγαίνεις σινεμά ,πήγαινε σινεμά μόνoς σου , αν σου αρέσει να πηγαίνεις για χορό με τον σύντροφο σου, πήγαινε σε μέρη όπου θα πήγαινες για χορό μαζί του και γενικότερα κάνε δραστηριότητες που θα έκανες με αυτόν . Μην περιμένεις αυτόν για να ζήσεις τις στιγμές που θέλεις. Ζήσε έτσι όπως θέλεις τώρα και θα γίνεις τόσο τραβηχτικός που αυτό το εξαιρετικό άτομο θα σε ξεχωρισει στο πλήθος επειδή εσύ θα λάμπεις.

Γίνε αυτό που θέλεις να προσελκύσεις.,Αν θέλεις να προσελκύσεις ένα σύντροφο ευγενικό, γενναιόδωρο ή κομψό τότε ανάπτυξε αυτές τις ιδιότητες ή τα προσόντα σε σένα.

ΠΊΣΤΗ !
Ζούμε σε ένα σύμπαν που μπορούμε να υλοποιούμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας. Η αμφιβολία είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στο να υλοποιούμε αυτό που επιθυμούμε..Οταν θέλεις να προσελκύσεις σύντροφο , γνωρίζεις ότι αυτός είναι στο δρόμο και έρχεται.
Αυτή η πίστη είναι η θετική ενέργεια που ανοίγει την πόρτα της έλξης. Η αμφιβολία είναι η αρνητική ενέργεα που κλείνει την ίδια πόρτα. Εχεις πίστη επειδή έχεις επιλέξει και στέλνεις την πρόθεση να έχεις σύντροφο. Οταν επιλέξεις , έχεις πίστη ότι θα γίνει κάτι και αυτό ακριβώς ενεργοποιεί τον νόμο της έλξης.

Να θυμάσαι ότι τα πάντα είναι θέμα ενέργειας. Η χαμηλή εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου προσελκύει στη ζωή σου λάθος ανθρώπους. Το συναίσθημα της χαράς που βιώνεις όταν είσαι εστιασμένη στο τώρα και η ενασχόληση σου με ό,τι σε ευχαριστεί θα προσελκύσει στη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις αναλόγων δονήσεων. Η πίστη είναι απαραίτητο συστατικό να υλοποείς αυτό που επιθυμείς.

Πηγή Ναnice Ellis

1 σχόλιο: