Loving Me E-Shop!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Απολαμβάνω στιγμές πολυτέλειας !


Οταν πιστεύεις ότι είσαι πολύτιμος περιβάλλεις τον εαυτό σου με πολυτέλεια , άνεση και ευχαρίστηση , Πολυτέλεια δεν σημαίνει οτι έχεις ένα ακριβό αυτοκίνητο ή σπίτι. Μπορεί να είναι η μυρωδιά των λουλουδιών ή μια σταγόνα αιθέριου ελαίου στο ζεστό σου μπάνιο ή ένα κομμάτι σοκολάτας ή ήχος υπέροχης μουσικής. Αυτές οι μικρές πολυτέλειες κοστίζουν ελάχιστα αλλά σημαίνουν πολλά.


Αισθάνεσαι ότι αξίζεις αυτή την πολυτέλεια; Η πολυτέλεια είναι η φυσική σου κατάσταση και η αφθονία το θεεικό σου δικαίωμα. Κάθε άτομο είναι ένα κομμάτι χρυσού που δημιουργήθηκε από την αγάπη του Θεού .Καθώς είσαι θυσαυρός αξίζεις όλα τα καλά που μπορεί να σου προσφέρει ο κόσμος. Αλλάζεις την γνώμη για τον εαυτό σου αλλάζεις την ποιότητα της ζωή σου. Ο εξωτερικός κόσμος αντηχεί την πεποίθηση σου ότι είσαι ένα πολύτιμο πλάσμα που αξίζει την πολυτέλεια.


Σήμερα βρες χρόνο κάνε κάτι για τον εαυτό που θεωρείς πολυτέλεια. Απόλαυσε ένα ζεστό μπάνιο , πιές τσάι με καλούς φίλους , κάνε ένα μακρινό περίπατο ή δες μια ταινία . Κάνε αυτό συνήθεια. Οσο περισσότερες στιγμές πολυτέλειας έχεις τόσο περισσότερο αναγνωρίζεις ότι είσαι ένα πνευματικό όν που του αξίζει η αγάπη και η αφθονία!.

Σήμερα απελευθερώνομαι από σκέψεις που δεν με εξυπηρετούν και με περιορίζουν και απολαμβάνω στγμές πολυτέλειας.

Πηγή
Chopra 21 day meditation challenge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου